Sov til sommerpris

Hotellpass, feriepass eller vanlig sommerpris – hva lønner seg egentlig? Vi gir deg oversikten over hotellkjedenes sommertilbud.

Publisert
Sist oppdatert

Forretningsreisende tar sommerferie, og hotellene vil fylle rommene. Kjedehotellene tilbyr sommerpriser, hotellpasspriser og feriepriser. Men hvilket tilbud bør du velge?

Vi gir deg oversikten over de forskjellige ordningene til de større hotellkjedene i Norge og Norden.

Skroll ned for mer.

Hva bør du velge?

Sommerpriser, hotellpass du må kjøpe eller feriepass du får gratis. Hotellkjedene har mange knep for å få deg til å velge akkurat deres hotellkjede, men hvilken bør du velge – og bør du i det hele tatt favorisere én hotellkjede fremfor alle de andre?

Vi har sammenliknet sommertilbudene til de største hotellkjedene i Norge og Norden, som du selv kan kikke nærmere på i denne artikkelen. Der får du de mest essensielle fakta om de forskjellige ordningene; hvilke land, hvor mange hoteller, priser og fordeler.

Cirka samme priser

Det vi ser når vi sammenlikner prisene, er at de fleste kjedene –oppgir en fra-pris på mellom 630 og 700 kroner per dobbeltrom. Uansett om de krever at du kjøper sommerpass eller om hotellene kun averterer med vanlige sommerpriser. De laveste prisene gis etter kapasitet. Dersom du ønsker å sikre deg hotellpasspris eller sommerpris på populære destinasjoner, kan det lønne seg å være tidlig ute med bestillingen; hotellene oppgir i alle fall at de har et begrenset antall rom som de selger til denne prisen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer