Spa, bo og betal

Det koster å pleies - det er ikke til å underslå. Men bor du på hotellet kan du benytte bad og andre fellesfasiliteter fritt.

Publisert
Sist oppdatert

For ferie- og fritidsgjester, koster det fra 1.190 kroner per døgn i dobbeltrom med Nordisk HotellPass. 1.295 uten. Velger du helpensjon, betaler du 1.095 per person i dobbeltrom per døgn. Da får du frokost, tre retters middag, lunsj og inngang på spa-avdelingen. Vil du bo i villaer eller sjøboder, betaler du fra 2.500/2.250 kroner per døgn med hotellpass, eller 2.650/2.400 uten pass. (Nordisk hotellpass gjelder i sommer frem til 17. august.) Sjøboder og villaer har tre soverom og flere bad, samt stue/kjøkken. Villaene har også badstue.

Priser i spa

Fellesanlegg består av svømmebasseng og boblebad både inne og ute, badstue med utsikt, dampbad, damp- og massasjedusj, kaldkulp, treningssenter med godt utvalg i apparater og badestrand. Inne i spa-avdelingen kan du i tillegg bestille spesielle behandlinger. De har 12 behandlingsrom, enkelte faktisk med plass for to samtidig.

Priser fra 390 kroner for korte ansikts- og kroppsbehandlinger, til 3.600 kroner for heldagsspa der yogaøvelser, kroppsbehandling, massasje, fotbehandling, ansiktsbehandling og lunsj er inkludert. Du trenger ikke bo på hotellet for å benytte spa-avdelingen. Daggjester får adgang for 175 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer