Spa, bo og betal

Det koster å pleies - det er ikke til å underslå. Men bor du på hotellet kan du benytte bad og andre fellesfasiliteter fritt.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

For ferie- og fritidsgjester, koster det fra 1.190 kroner per døgn i dobbeltrom med Nordisk HotellPass. 1.295 uten. Velger du helpensjon, betaler du 1.095 per person i dobbeltrom per døgn. Da får du frokost, tre retters middag, lunsj og inngang på spa-avdelingen. Vil du bo i villaer eller sjøboder, betaler du fra 2.500/2.250 kroner per døgn med hotellpass, eller 2.650/2.400 uten pass. (Nordisk hotellpass gjelder i sommer frem til 17. august.) Sjøboder og villaer har tre soverom og flere bad, samt stue/kjøkken. Villaene har også badstue.

Priser i spa

Mette-Lill Eliassen er fagansvarlig for spa på Holmsbu.
Mette-Lill Eliassen er fagansvarlig for spa på Holmsbu. Vis mer


Fellesanlegg består av svømmebasseng og boblebad både inne og ute, badstue med utsikt, dampbad, damp- og massasjedusj, kaldkulp, treningssenter med godt utvalg i apparater og badestrand. Inne i spa-avdelingen kan du i tillegg bestille spesielle behandlinger. De har 12 behandlingsrom, enkelte faktisk med plass for to samtidig.

Priser fra 390 kroner for korte ansikts- og kroppsbehandlinger, til 3.600 kroner for heldagsspa der yogaøvelser, kroppsbehandling, massasje, fotbehandling, ansiktsbehandling og lunsj er inkludert. Du trenger ikke bo på hotellet for å benytte spa-avdelingen. Daggjester får adgang for 175 kroner.

Det kan lønne seg å bestille spabehandlinger på forhånd, selv om fagansvarlig for spa, Mette-Lill Eliassen, sier at målet er å kunne gi behandlinger også på kort varsel.

Satser på gutta

Både hotellet og spa-anlegget har egne opplegg egnet for å lokke den maskuline halvdelen av befolkningen på besøk. Spesielle herretilbud i spa-avdelingen, kombinert med fjordrafting, fiske, golfspill eller traktorløp (!) skal sørge for det.

 • Her er bildene fra spa-lokalene og hotellområdet.
 • Ekstern lenke:

 • Holmsbu Spa på nett
 • Tilbake til innledningen.


  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer