Spa med royal utsikt

HANKØ (DinSide Reise): Det startet som bad og kystsanatorium i 1877. I dag er Comwell Hankø hotell og spa et av Norges største spa, med 15 behandlingsrom, svømmebasseng, treningshaller, badstuer, boblebad - et steinkast fra kongelige Bloksbjerg.

Publisert
Sist oppdatert

Tåken ligger tykk rundt Fredrikstad-distriktet på vei til Hankø. Etter et trøblete møte med en parkeringsautomat på en stor men stille parkeringsplass i Vikene, stabler vi oss om bord på Hankøsund; passasjerbåten som frakter fastboende og gjester den tre minutter lange turen over sundet til Hankø. Et kort stykke, men denne tidlige mars-morgenen ser vi ikke katta i sekken, og i hvert fall ikke Hankø i sundet, på grunn av tykk morgenskodde.

- Ja, her var det ikke lett å se noe; vet du hvor vi skal? spør vi spøkefullt båtføreren.

- Nei, det kan du si, jeg ser ikke stort selv, ler han tilbake.

Men ut av skodda dukker plutselig brygga fram, med ventende passasjerer som skal tilbake til fastlandet.

- Se, der er jo Ari og prinsessen, og et par livvakter også, sier båtførereren til oss to enslige passasjerer som lener oss til vinduene i båtførerhuset.

Da vi legger til på brygga, hilser paret vennlig på oss nyankomne, og vi har allerede en historie vi kan fortelle tante Olga neste gang vi skal på kaffe og vafler.

>> Klikk her for å se bilder fra Comwell Hankø hotel & spa

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer