Spania er trolig ikke tilbake til normalen før etter sommeren

Ønsker å vaksinere store deler av befolkningen først.

MALLORCA: Spanias statsminister, Pedro Sánchez, uttalte denne uka at jo flere som vaksineres, jo mer rustet er landet til å motta turister.Foto: NTB/Shutterstock

MALLORCA: Spanias statsminister, Pedro Sánchez, uttalte denne uka at jo flere som vaksineres, jo mer rustet er landet til å motta turister.

Foto: NTB/Shutterstock

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Oppdatert: I en tidligere utgave av denne saken fremstod det som at Spania er stengt for turisme. Det stemmer ikke. Statsminister Sánchez sikter til at landet vil være bedre rustet til å motta utenlandske turister og kan avholde en mer normal turistsesong når flere er vaksinert, men landets grenser er åpent for reisende.

Oppdatert: The Telegraph (krever innlogging) skriver at Spanias industriminister, Reyes Maroto, ønsker å oppklare rapportene om at landet ikke åpner før mot slutten av sommeren, og sier at de ønsker å åpne for turisme så fort som mulig.

– I 2021 er vår prioritet er å gjenåpne for turisme og åpne for trygg reise på en global skala, sier hun ifølge det britiske nettstedet.

Maroto sier at ettersom vaksineringsprogrammene er på plass i så mange lang, gir det håp om at mange kan bli immune slik at de kan reise trygt, og at de jobber med flere løsninger som skal sørge for at turister føler seg trygge.

– Vi håper at mot slutten av påsken og spesielt i sommer, at internasjonale reiser vil fortsette og at reisende vil velge Spania som destinasjon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer