Spania

Her er det muligheter for å glede ganen med både rødt og sprudlende hvitt.

Publisert
Sist oppdatert

Det kan lønne seg å kontakte vingården for å sjekke hvorvidt du bør avtale besøkstid; dette er nødvendig hos en del av vingårdene.

CodorniuAvda. Jaume CodorníuSant Sadurní d'AnoiaTel: (+34) 93 818 32 32Her får du sprudlevin, eller cava, på beste spanske vis. Codorniu skal ha noen av de største og mest imponerende vinkjellerne i verden. De er åpne for besøk hver dag, mandag til fredag 09 til 17, og lørdag og søndag 09 til 13. Cavaen Codorniu ble født i 1872, men historien startet allerede i 1551, for 17 generasjoner siden. Alt dette får du høre mer om under ditt besøk i disse spanske vinkjellerne.

Mer informasjon på Cordonius nettsider

TorresPacs del Penedés (Nær landsbyen Vilafranca del Penedés)Torres har flere vingårder med besøkssentre hvor du kan få omvisning og lære mer om vinproduksjonen, samt prøvesmake Torres-produktene. De har to sentre i Spania; Pacs og Milmanda, og ett i Chile; Curicó. Vi konsentrerer oss her om de spanske druene, og dersom du ikke snakker spansk så bør du sette kursen mot områdene Pacs del Penedés i nordøstre Spania. I Milmanda foregår omvisningene på spansk eller katalansk. Pacs tar imot turister mandag til lørdag 09 til 17 og søndag og helligdager 09 til 13. Du kan avtale besøkstid via nettsidene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer