Spansk sol fra 1.295,-

Det er svenskene som kan by på de aller billigste reisene denne uken; hva med fly tur-retur Stockholm-Roma for 440 norske kroner?

Opplev Roma fra 440 kroner.
Opplev Roma fra 440 kroner. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Billigst fra Norge denne uken er fly til den spanske solkysten for 1.295 kroner. Prisene er dessverre på vei oppover etter rekordlave priser noen uker i mai.

Tilbudene i denne artikkelen er innhentet 15. mai. Restplassprisene er i stadig bevegelse, og vi må derfor ta forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. For oppdaterte priser, klikk deg inn på vår restplassliste. Denne oppdateres hvert 10. minutt døgnet rundt. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon, så går du ikke glipp av de beste tilbudene. Les mer om denne tjenesten her.

Spansk sol fra 1.295,-

 1. Ukens svenskekupp
 2. Beste solkupp

Skroll ned for ukens beste reisekupp.


Solkupp

Det er solgt rekordbillige sydenreiser en god periode i mai. Forrige uke fant vi priser ned i 798 kroner for fly og en uke med hotell på Rhodos. Nå ser det ut til at prisene er på vei opp igjen; billigste reise denne uken, er fly til Alicante eller Costa del Sol for 1.295.

Det er mulig å finne reiser for rett under tusenlappen, men disse tilbudene kommer med svært kort frist. Da vi sjekket prisene torsdag 15. mai, fant vi én reise til under tusenlappen; fly Oslo-Malaga for 995 kroner, men da er avreise 16. mai.

 • Klikk her for ukens beste solkupp
 • Ukens svenske

  Svenskene har billigere reiser å by på denne uken; fra Stockholm får du flyreise tur-retur Roma for 495 svenske kroner, som tilsvarer cirka 440 norske kroner med dagens kronekurs. Det er i det hele tatt mange gode flypriser å finne fra Sverige, men dersom du er ute etter pakke med hotell inkludert, må du opp i 1.495 svenske – eller cirka 1.320 norske kroner. Da er det ikke lenger så mye å hente på å reise over svenskegrensen etter sol.

 • Klikk her for ukens svenskekupp
 • Gode flytilbud

  For deg som heller pakker reisen selv, og da helst ikke til typiske soldestinasjoner, er det flere gode flytilbud ute akkurat nå. Kanskje det kan friste med 17-mai feiring i Legoland? Flyselskapet DAT feirer sin nye rute mellom Florø/Bergen og Billund med et spesialtilbud 17. og 18. mai. Du kan fly tur-retur Florø eller Bergen til Billund og Legoland for 995 danske kroner, eller 1.078 norske kroner.

  Bor du på Østlandet og er lysten på en reise til Legoland, er det kanskje mer aktuelt å reise fra Gardermoen. Sterling har en ny rute til Billund, med avreise fra Oslo Gardermoen. Prisene her begynner på 598 norske kroner én vei.

  Norwegian starter snart sin rute til London Stansted; her ligger prisene på fra 296 kroner én vei.

  Det er også flere andre gode flytilbud og kampanjepriser ute; shopp rundt på de mange nettreisebyråene og flyselskapenes egne nettsider for de beste prisene.

  Ut å reise?

  Vi har hjelpemidlene som gjør reiseplanleggingen lettere:

 • Billige reiser: Let opp de billigste charterreisene med vår restplassliste. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon, les mer om dette her.
 • Lesernes reisetips og meninger: Les drøye 700 artikler og nesten 10.000 vurderinger av reisemål verden rundt – og skriv inn dine tips og reiseskildringer.
 • Skitips: Sjekk Skiguiden for beste norske skisted. Finn det beste anlegget for ditt behov, vurdert av leserne selv.
 • Vrien valuta? La valutakalkulatoren gjøre de vriene regnestykkene for deg.
 • Når er skoleferien? Sjekk når barna har ferie, eller hvilke perioder du uten barn bør ligge unna for å unngå pristoppene.
 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer