Spansk sol fra 1.295,-

Det er svenskene som kan by på de aller billigste reisene denne uken; hva med fly tur-retur Stockholm-Roma for 440 norske kroner?

Opplev Roma fra 440 kroner.
Opplev Roma fra 440 kroner. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Billigst fra Norge denne uken er fly til den spanske solkysten for 1.295 kroner. Prisene er dessverre på vei oppover etter rekordlave priser noen uker i mai.

Tilbudene i denne artikkelen er innhentet 15. mai. Restplassprisene er i stadig bevegelse, og vi må derfor ta forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. For oppdaterte priser, klikk deg inn på vår restplassliste. Denne oppdateres hvert 10. minutt døgnet rundt. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon, så går du ikke glipp av de beste tilbudene. Les mer om denne tjenesten her.

Skroll ned for ukens beste reisekupp.

Solkupp

Det er solgt rekordbillige sydenreiser en god periode i mai. Forrige uke fant vi priser ned i 798 kroner for fly og en uke med hotell på Rhodos. Nå ser det ut til at prisene er på vei opp igjen; billigste reise denne uken, er fly til Alicante eller Costa del Sol for 1.295.

Det er mulig å finne reiser for rett under tusenlappen, men disse tilbudene kommer med svært kort frist. Da vi sjekket prisene torsdag 15. mai, fant vi én reise til under tusenlappen; fly Oslo-Malaga for 995 kroner, men da er avreise 16. mai.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer