Spansk strandliv på sitt beste

San Sebastian i Baskerland er Spanias mest trendy, og kanskje vakreste sommerby. Se hva som venter deg.

Publisert
Sist oppdatert

San Sebastian er udiskutabelt dronningen av Spanias resort-byer. Byen heter Donostia på baskisk, og er en utrolig vakker by i flotte omgivelser.

Se store strandbilder fra San Sebastian her...

Sammen med Santander har San Sebastian alltid vært det mest fasjonable stedet å rømme til for spanjolene når heten er på sitt verste under sommermånedene i sør. I juli og august flommer det på med turister og strendene fylles med solbrune kropper og fest.

Surfeviber og mat i verdensklasse

Den spanske surfekulturern har også sin rot her. Med gode muligheter for bølgesurfing og annen vannsport i selve byen og på strendene rundt, vil du møte en ung og trendy atmosfære.

San Sebastian er likevel et familieorientert sted med mange muligheter for barnefamilien. Og ikke minst for deg som setter pris på gourmetmat til hyggelige priser. Byen er det stedet i Spania som er innehaver av flest michellinstjerner, og da er ikke alle de sprudlende tapasbarene i gamlebyen regnet med. Det er her tapas så dagens lys, noe du fort vil merke under en liten spasertur mellom de to hovedstrendene i byen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer