Spanske badekupp

Uken rundt 17. mai har mange fridager, og det frister til en tur. Vi velger oss spanske kyststeder, men til hvilken pris?

Publisert
Sist oppdatert

Mandag 16. mai er 2. pinsedag og fridag, tirsdag 17. mai er også fridag. To fridager på rad betyr at dette er en fristende ferieuke for mange. Derfor har vi valgt denne uken for å sjekke priser på reisemål til spanske middelhavsbyer.

Barcelona, Málaga, Alicante og Murcia er reisemålene det er mest aktuelt å dra til. Hit er det godt med forbindelser, enten direkte fra Norge, eller via store flyplasser i andre land.

Spar penger

Den valgte uken har lavprisjegerne hatt i kikkerten hele sesongen, så de aller billigste billettene er for lengst solgt. Men det betyr ikke at du må ta til takke med rådyre siste-liten-flybilletter. Det er fortsatt opp til flere tusenlapper å spare på å lete etter billigste alternativ.

For eksempel finner vi hos Supersaver.no en billett til Barcelona for 2.059 kroner tur-retur. Den billigste med Sterling i samme tidsrom koster 4.373. (NB: Ikke på samme datoer - vi har tillatt oss en fleksibilitet i avreise og hjemreisedato i denne testen.) Aller mest sparer vi om vi velger billigst fremfor dyrest til Alicante. Hos Zolong får vi presentert en voldsom rute via København og Barcelona, og tilbakereise via London, og det vil koste oss 6.369 kroner. Hos Norwegian slipper vi unna med 2.985 kroner ved å forskyve ut- og hjemreise med en dag. (Et tidspunkt da Zolongs billettsøk gir oss enda dyrere billetter.)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer