Spar 1.600 kroner per natt!

Betal 2.395 kroner for et dobbeltrom ved Gardermoen per natt, eller kun 795 kroner.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har sjekket prisene på overnatting rundt Oslo Lufthavn Gardermoen, og har funnet store prisforskjeller. 1.600 kroner per natt i prisforskjell, er ikke småpenger for de fleste av oss. Dette er gevinst rett i lomma. I tillegg slipper du unna med billigere parkering.

Det du må ofre i dette spesifikke tilfellet, er nærhet til terminalbygget. Den dyreste aktøren i akkurat dette tilfellet, som er overnattingspris for dobbeltrom i ukedag, er Radisson SAS Airport Hotel som ligger vegg i vegg med flyplassen. Billigste alternativ er Gardermoen Hotel Bed&Breakfast, som ligger tre kilometer unna. Derfra tar det 7 minutter med bil, og du kan hentes og bringes hele døgnet, etter behov. Parkering ved Gardermoen Hotel Bed&Breakfast koster 195 kroner per uke.

Dersom du skal være borte i to uker, summerer hotellovernatting, transport til og fra flyplassen og parkering i to uker, seg til 1.365 kroner for to personer. To ukers parkering på rimeligste måte ved flyplassen koster 540 kroner. Med overnatting i dobbeltrom og parkering, blir dette en kostnad på 2.935 kroner. Differansen når alle utgiftene er tatt med, er altså 1.570 kroner. Ganske sikkert et rikt tillegg til reisekassen for mange.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer