Spar 2.000 kroner på London-flyet

Det er stor konkurranse på flyrutene fra Norge til London, noe som viser seg i mange gode tilbud og stort prisspenn på flybilletter.

Publisert
Sist oppdatert

Vi vil til London, og vi velger oss den første helgen i juni for en tur-returreise for en voksen fra Norge til den britiske hovedstaden. Og på nøyaktig de samme datoene finner vi priser tur-retur norske flyplasser fra 491 til 2.528 kroner.

Billigst i test

Ryanair er den desiderte prisvinneren i denne testen. Tur-returprisene både fra Sandefjord og Haugesund med det irske lavprisselskapet ligger på halvparten av de billigste vi finner fra andre flyplasser og med andre flyselskaper.

Prisene spriker fra 491 til 2.528 kroner.

Ryanairs priser finner vi ikke andre steder enn hos Ryanairs bestillingstjeneste på nett.

Tips 1: For budsjettreiser til London bør du sjekke Ryanair om du kan reise fra Sandefjord eller Haugesund.

Tips 2: Budsjetturister bør vurdere de andre byene som ligger nær lavprisselskapenes favorittflyplass Stansted som et alternativ til London. Det kan gi et langt rimeligere opphold, og nye opplevelser om ikke London er det absolutte must. Mer om disse byene her.

Ikke billigst med flyselskapet

Det er ikke gitt at du får flybillettene billigst hos selskapet som skal fly deg til reisemålet. I vår test finner vi for eksempel enkelte billigere billetter hos reisebyråer fra både Norwegian, SAS Braathens og British Airways enn det vi finner ved hjelp av selskapenes egne bestillingstjenester.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.