Spar 3.867 på billetten

Nå får lavprisselskapet Norwegian konkurranse. Du kan spare store beløp på å se etter billetter flere steder.

Publisert
Sist oppdatert

Skal du reise innenlands, kan du nå glede deg over at selskapene i SAS-gruppen varsler priskutt over en lav sko. Dette kommer selvfølgelig etter lavprisselskapet Norwegians merkbare inntreden i det norske innenlandsmarkedet. Miniputten med klar lavprisprofil presser de store aktørene, og sluker markedsandeler. Resultatet er at de store må kutte prisene, og at du kan reise billigere.

Let selv - spar tusenlapper

Spørsmålet er hvordan du kan utnytte denne konkurransen best mulig. Vi har undersøkt priser på fire strekninger innenlands, på fire utvalgte datoer. På alle våre utvalgte strekninger og datoer finner vi at det er penger å spare på å ta seg tid til å lete etter de billigste billettene. På det minste er det bare snakk om prisdifferanser på rundt 100 kroner, men på det meste er det snakk om flere tusen kroner.

I vår test fant vi størst differanse på en reise mellom Tromsø og Trondheim. Noen minutters søk på nett ga oss en gevinst på hele 3.867 kroner! På flere datoer og strekninger er det mulig å spare firesifrede beløp.

Se testresultatene her

Det er ikke gitt at lavprisselskapet Norwegian alltid er billigst, men er det kort tid til avreise, kan det virke som om sannsynligheten for å finne billige billetter er større hos Norwegian enn hos konkurrentene. I våre testtilfeller var også Norwegian billigst mellom Tromsø og Trondheim. Det kan også være lurt å sjekke Braathens nettsider - i ett tilfelle fant vi lavere pris på SAS-flighter hos Braathens enn hos SAS selv (ruten Oslo - Trondheim), mens det på andre testpunkter var billigst hos SAS.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer