Spar 7.465,- til Alicante

Det skiller 7.465 kroner mellom den billigste og den dyreste flybilletten Oslo-Alicante i påsken.

Illustrasjonsmontasje
Illustrasjonsmontasje Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har sjekket flyprisene Oslo-Alicante hos 13 flyselskaper og reisebyråer. Det er allerede for sent for de superbillige billettene, men prisspennet er likevel stort.

 • Klikk her for å gå rett til prisoversikten.
 • Spar 7.465,- til Alicante

  1. Her er prisene

  Artikkelen fortsetter under annonsen!


  Kriteriene

  Vi har sjekket prisene til Alicante i påskeferien, som i år kommer i uke 16. I denne pristesten har vi tatt utgangspunkt i en ferie i påskens helligdager. Skjærtorsdag faller i år på 17. april og 2. påskedag på 21. april. Vi har satt ønsket utreise til 16. april, og retur 21. april. Der det ikke har vært mulig å finne billetter på akkurat disse dagene, har vi også sjekket på andre nærliggende datoer – fortrinnsvis 17. og 20. april.
  Men de superbillige billettene fra Sterling eller Braathens er ikke mulig å finne på noen av disse dagene. Sterling kan faktisk ikke tilby oss noen billetter i denne perioden i det hele tatt – i alle fall ikke for oss som har ønske om å returnere til hjemlandet før jobbstart etter høytiden.

  På grunn av det nye nettoprissystemet som ble innført med 2003, som har medført en tilleggsavgift ved kjøp av flybilletter som gjerne kalles serviceavgift, har vi kun sjekket flyprisene på Internett. Dette fordi du da slipper unna med lavere serviceavgifter i forhold til ved telefonkjøp. Vi har sjekket prisene hos både flyselskapene selv, og hos reisebyråer med nettbestilling.

  Prisene

  Prisene varierer fra 3.835 kroner som billigste alternativ med våre reisedatoer, til 11.300 kroner som dyreste alternativ.

  Billigste billett finner vi hos ebookers.no, men det er mange av aktørene som ligger i prissjiktet rundt 4.000 kroner. Gå til tabellen for alle prisene.

  Den desidert dyreste billetten finner vi hos reisefeber.no. De skal ha 11.300 kroner for en reise tur-retur Alicante på våre datoer – og da må vi i tillegg bytte fly to ganger før vi når vår endelige destinasjon. Dette i motsetning til den billigste billetten, som er direkteflygning med Braathens. Flygning med Braathens dukker faktisk opp som billigste flyalternativ hos fem av de åtte reisebyråene i testen.

 • Klikk her for å gå til prisoversikten.

 • Ut å reise?

  Vi har hjelpemidlene som gjør reiseplanleggingen lettere:

 • Billige reiser: Let opp de billigste charterreisene med vår restplassliste. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon, les mer om dette her.
 • Lesernes reisetips og meninger: Les drøye 700 artikler og nesten 10.000 vurderinger av reisemål verden rundt – og skriv inn dine tips og reiseskildringer.
 • Skitips: Sjekk Skiguiden for beste norske skisted. Finn det beste anlegget for ditt behov, vurdert av leserne selv.
 • Vrien valuta? La valutakalkulatoren gjøre de vriene regnestykkene for deg.
 • Når er skoleferien? Sjekk når barna har ferie, eller hvilke perioder du uten barn bør ligge unna for å unngå pristoppene.
 • Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer