Spar 7.465,- til Alicante

Det skiller 7.465 kroner mellom den billigste og den dyreste flybilletten Oslo-Alicante i påsken.

Illustrasjonsmontasje
Illustrasjonsmontasje Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har sjekket flyprisene Oslo-Alicante hos 13 flyselskaper og reisebyråer. Det er allerede for sent for de superbillige billettene, men prisspennet er likevel stort.

Klikk her for å gå rett til prisoversikten.

Artikkelen fortsetter under annonsen!

Kriteriene

Vi har sjekket prisene til Alicante i påskeferien, som i år kommer i uke 16. I denne pristesten har vi tatt utgangspunkt i en ferie i påskens helligdager. Skjærtorsdag faller i år på 17. april og 2. påskedag på 21. april. Vi har satt ønsket utreise til 16. april, og retur 21. april. Der det ikke har vært mulig å finne billetter på akkurat disse dagene, har vi også sjekket på andre nærliggende datoer – fortrinnsvis 17. og 20. april. Men de superbillige billettene fra Sterling eller Braathens er ikke mulig å finne på noen av disse dagene. Sterling kan faktisk ikke tilby oss noen billetter i denne perioden i det hele tatt – i alle fall ikke for oss som har ønske om å returnere til hjemlandet før jobbstart etter høytiden.

På grunn av det nye nettoprissystemet som ble innført med 2003, som har medført en tilleggsavgift ved kjøp av flybilletter som gjerne kalles serviceavgift, har vi kun sjekket flyprisene på Internett. Dette fordi du da slipper unna med lavere serviceavgifter i forhold til ved telefonkjøp. Vi har sjekket prisene hos både flyselskapene selv, og hos reisebyråer med nettbestilling.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer