Spar hundrevis på taxfree

Hvor mye billigere er taxfreevarene? Vi testet ti populære produkter.

Publisert
Sist oppdatert

Skal du reise med fly til eller fra utlandet i sommer? Da lønner deg seg å kjøpe alkohol, tobakk og parfymerivarene på taxfree. Her kan du nemlig spare hundrevis av kroner.

DinSide har pristestet noen vanlige taxfreevarer opp mot prisene i ordinære, norske butikker, og sparte hele 1.592 kroner.

Men husk alltid kvoteordningen, slik at du slipper å betale ekstra for kvoteoverskridelse.

Så mye koster det å smugle

Tobakk, alkohol og parfyme billigst

Du sparer desidert mest på røyk og alkohol. I vår pristest sparer du over 450 kroner på en pakning med 200 sigaretter. På andreplass kommer alkohol, der du blant annet kan spare 245 kroner på en flaske med gin.

Norsk taxfree gjør det også bra på parfyme. Herreparfymen "Pure" fra Boss koster over hundre kroner mindre på taxfree enn i det lokale Esthetique-parfymeriet.

Vær også obs på at taxfree'ene ofte har kampanjer på hudpleieprodukter som body lotion. Biotherm er en god og klassisk produsent av body lotion og her tilbyr de en dobbel flaske body lotion som gjør at du sparer nesten 300 kroner i forhold til den ordinære flasken som selges i vanlige parymerier.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer