Spar tusenlapper på Alpeferien

De fleste charterturene for skiturister som vil til Alpene er nå solgt. Det er likevel ikke for sent. Vi viser deg mulighetene.

Publisert
Sist oppdatert

Tradisjon tro kjøper som regel nordmenn sin alpeferie lenge før jul for kommende sesong.

- Det er stor rift om de beste pakkene, og de selges fort. 80 prosent av årets reiser ble solgt før utgangen av november i fjor, forteller Pelle Nilsen, presstalsmann for STS Alpereiser og Sportreiser.

Det er fortsatt noen restplasser igjen hos de to store arrangørene av skireiser til Alpene. STS og Sportreiser er samme selskap, og Langley Travel er konkurrenten. Selv om du kan få gode dealer med å hoppe rett på en tur, har du på langt nær samme friheten til å velge.

Enkelt på egenhånd

Det har du derimot om du velger å organisere din tur på egenhånd. Vi satte sammen noen pakker som er gunstige for deg som fortsatt vil til Alpene. Det greieste er å begynne med flybilletten.

Både Norwegian, SAS og Lufthansa har mange ruter til flyplasser som ligger i nærhet av store alpedestinasjoner. Her er de viktigste:

München:

Litt lengre unna enn de andre, men fortsatt god forbindelse med Spesielt St. Anton og Saalbach.

Tog fra Munchen, eller leiebil er å anbefale da transfertiden er på rundt tre timer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer