Spar tusenvis på sydenferien

En familie på fire kan spare over 8.000 kroner på en to ukers sydenferie, dersom de kjøper reisen fra Sverige i stedet for fra Norge.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har sjekket prisene på til sammen 33 sydenreiser. I 27 av tilfellene sparer vi tusenvis av kroner på å bestille reisen i Sverige fremfor i Norge.

Skroll ned for mer.

Store prisforskjeller

De største prisforskjellene finner vi hos Apollo. Vi sparer i gjennomsnitt 5.053 kroner på reisen ved å kjøpe den fra svensk Apollo, fremfor fra det norske kontoret. Hos Ving sparer vi i gjennomsnitt 3.746 kroner på å kjøpe reisen i Sverige, og hos Star Tour sparer vi i gjennomsnitt 2.745 kroner. Merk at dette er gjennomsnitt av besparelsene på de reisene som vi har sjekket. Men vi finner prisforskjeller på opptil 8.012 kroner blant våre testreiser. Dette er besparelsen for et opphold på Mallorca med Apollo, for en familie på fire i to uker.

Klikk her for å se prisoversikten

Prisene

Vi har sammenliknet fullpris charterpriser fra selskapene Apollo, Star Tour og Ving, fordi dette er selskaper som har norsk og svensk avdeling. Vi sammenlikner norske og svenske priser for den samme reisen med overnatting på samme type rom på samme hotell, og finner store prisforskjeller hos alle tre charterselskapene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer