Sparer halve prisen i fornøyelsespark

Familien kjøper sesongkort i Danmark, og sparer halve prisen.- Noe å tenke på for andre?

SAMME MORO FOR HALVE PRISEN: Med sesongkort fra BonBon Land kan du besøke Tusenfryd og Bø Sommarland så mye du vil - for mindre enn halve prisen av et norsk sesongkort.  Foto: Colourbox.com
SAMME MORO FOR HALVE PRISEN: Med sesongkort fra BonBon Land kan du besøke Tusenfryd og Bø Sommarland så mye du vil - for mindre enn halve prisen av et norsk sesongkort. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne DinSide-leseren vil gjerne tipse andre om en mulighet for å spare noen tusenlapper i fornøyelsespark-sesongen. Med sesongkort fra BonBon-Land i Danmark, kan du fremdeles besøke Tusenfryd og Bø Sommarland - helt gratis. Og det beste av alt: Du slipper unna med halve prisen.

Dette er hva DinSide-leseren skriver:

    "Hei. Vi er en småbarnsfamile med tre små barn, hvorav to må betele for parkinngang ved siden av to voksne. Vi hadde i år bestemt oss for todagers tur til Bø Sommarland, en dagstur til Tusenfryd, og BonBon Land i forbindelse med Danmarks-ferien. Vi regnet sammen hva det ville koste å kjøpe disse billettene enkeltvis på hvert sted (med dag 2-billett på Bø). Det kom vel på ca. 3.700 kr. Sjekket på sesongkort da detteogså fungerte på alle tre parkene, dette kostet vel 695 kr stk., altså ca. 2.800 kroner. Dette ga en besparelse på ca 1.000 kroner. I og med at vi var i BonBon Land først, tok vi sesongkort herfra. Disse kostet ca. 330 norske kroner er stykk, altså totalt ca. 1.300 kroner. Altså det halve av prisen i Norge.... Noe å tenke på for andre???"

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer