Spareshopping før jul

Velkjente Londongater i juleskrud eller lavprisshopping i Praha? Vi har sett på hva du må betale for flyreise til to av de mest populære shoppingbyene i Europa en helg før jul. Spar penger på å sjekke tilbud før du drar.

Publisert
Sist oppdatert

Fortsatt velger de fleste av oss å legge en eventuell juleshopping i utlandet til trygge, mangfoldige og velkjente Londongater. Men i bakgrunnen seiler også en annen favoritt opp, nemlig Praha i Tsjekkia. Prisene er lavere, varene mer eksotiske og byen - vil mange si - vakrere. Men aberet hit er flybillettene, som kan koste deg adskillige ekstra tusenlapper.

London billigst med lavprisbilletter

Som tidligere tester i høst har vist, er det lavprisselskapene som kan knuse til med de mest fristende prisene. For våre utvalgte datoer er Norwegian riktignok ikke med i lavprisselskapet, men blir slått av billetter både med SAS og British Airways. Ingen kan imildertid slå Ryanair som er aller billigst fra Haugesund, men også billig fra Sandefjord. Prisene skiller med flere tusen kroner fra billigst til dyrest for to på tur.

Billigst til London før jul

Praha direkte eller ad omveier

I denne testen er prisene til Praha adskillig høyere enn prisene til London, men så er også reisen noe lengre. Her viser våre undersøkelser at det er mye å hente på å lete. Hos noen av flyselskapene får vi direkte hårreisende prisforslag, for eksempel 12.072 for to fra Oslo med British Airways. Til Praha får vi de laveste prisene ved å sjekke der vi får lett hos flere selskaper samtidig. Med unntak av de mest spesielle utslagene ligger prisene mellom 5.296 og 6.101 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer