Sparetips til NY: For kropp og sinn

Mat, skjønnhet, kropp, underholdning og kultur. Her er sparetipsene for kropp og sinn.

Publisert
Sist oppdatert

6: Vakker, slank og lekker

Byen er (nær sagt selvfølgelig) full av de lekreste parfymerier og varehus med gigantiske kosmetikkavdelinger. For en nær-spa opplevelse er det bare å ta beina fatt. De fleste steder får du gratis vareprøver, du kan bli sminket av proffene og dollet av damene ved disken. Alt for å hekte deg på produktene selvsagt, men det er jo lov å ikke bli overbevist, og likevel gå ut av butikken igjen og se ut som "en million dollar". Prøv Macys, Bloomingdale's eller kosmetikkjeden Sephora (for eksempel på Times Square).

For dollarmillionæren:Ekte spa er det eneste som duger om pengene ikke er et tema. Bliss Spa er et hett tips for deg som vil dolles i fabelaktige lokaler, både i SoHo og på 57th street.

Bliss Spa

7: Sporty valg

Det koster ikke mange dollar å leie seg skøyter for en opplevelse på isen i NYC om du besøker byen i den kalde årstiden. Sprekest er det kanskje å teste isen ved Rockefeller Center, men det er også en berømt isbane i Central Park, Wollman Rink, ikke langt fra Plaza Hotel.

For dollarmillionæren:Newyorkerne er gale etter sine Yankees (baseball) og sine Knicks (basket). Seteplasser på hjemmekampene er et knapt gode, og prisene kan bli høye om du er desperat nok.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer