Spektakulær golftrening i Dubai

Golfstjerne Tiger Woods er i Dubai for å kjempe om store premiepenger, og hva passer seg bedre enn at stjernen trener fra toppen av verdens mest stjernebefengte hotell?

Burj Al Arab med en ekstra stjerne på toppen i anledning golfturneringen Dubai Desert Classic. Foto: Dubai Desert Classica Foto: Dubai Desert Classic
Burj Al Arab med en ekstra stjerne på toppen i anledning golfturneringen Dubai Desert Classic. Foto: Dubai Desert Classica Foto: Dubai Desert Classic Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Burj Al Arab fikk en stjerne ekstra i toppen, etter at golfverdenens fremste superstjerne Tiger Woods la treningen til hotellgigantens helikopterplatform. En av verdens mest spektakulære golføkter gikk av stabelen 2. mars på over 300 meters høyde.

Dubai Desert Classic har publisert bilder fra Tigerens treningsøkt. Her kan du beundre utsikten selv.

Hotellet Burj Al Arab er verdens eneste syvstjerners hotell, og suitene her er regnet som noen av de mest luksuriøse du kan bo på. Egen butler er en del av pakken, og alt som ser ut som gull, er faktisk gull. Glorete? Ja, det må vel bekreftes, men tiltrekningskraft har dette byggverket som rager drøye 320 meter over gulfvannet på en kunstig øy utenfor kysten av Dubai.

Høyt oppe

Tiger Woods er det desidert største navnet som gjester ørkenstaten i forbindelse med golfturneringen Dubai Desert Classic. Med premiepenger på hele to millioner dollar, er det ingen stor overraskelse at store navn finner det for godt å svippe innom for å putte noen baller.

Turneringen startet torsdag og avsluttes i dag, søndag 7. mars.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.