Spektakulært dinosaurshow i Storbritannia

Foto: Walking with dinosaurs
Foto: Walking with dinosaurs Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

"Etter 65 millioner år er de tilbake!" Slik reklamerer nettsiden til showet Walking with dinosaurs, som åpner i Glasgow 1. juli.

Er du interessert i dinosaurer, er dette et show du bør få med deg. Her har BBC Worldwide og The Creature Production Company gått sammen for å lage et show av dimensjoner.

Du vil få se 15 modeller av forskjellige dinosaurer - i den størrelsen de faktisk var da de vandret rundt på jorden. De vil gå, brøle og skremme nervøse publikummere ... Tør du å se en "levende" Tyrannosaurus Rex inn i hvitøyet?

1,3 tonn tung drapsmaskin

Over 100 millioner kroner er brukt på å lage utstillingen, der kjente designere og forskere har jobbet sammen for å bringe til live verden slik den så ut for 65 millioner år siden.

Den største dinosauren er 11 meter høy, og 17 meter fra nese til haletipp. De store dinosaurene veier over 1,3 tonn!

Selve showet tar deg med på en reise i dinosaurenes verden. Som publikummer sitter du i et sete i en sal, men på scenen vil palentologen Huxley vandre rundt med dinosaurene og fortelle deg om dem. Du vil se dinosaurene bevege seg, høre dem brøle, og du vil se vulkanutbrudd og kometer slå ned. Er dette kanskje ferieturen du skal spandere på sønnen/datteren/niesen/nevøen eller barnebarna?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer