Spenekjenning

Nå skal spenene til de indiske hellige kyrne slippes løs for turister. Pris for spenekjenning: 40 dollar – eller rett i underkant av 300 norske kroner.

Indisk hellig ku.
Foto: Kirsti van Hoegee Foto: Kirsti van Hoegee
Indisk hellig ku.
Foto: Kirsti van Hoegee Foto: Kirsti van Hoegee Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er turistmyndighetene i den indiske provinsen Haryana som nylig lanserte sitt nye satsningsområde gårdsferie, i forbindelse med verdens turismedag sist lørdag. Dette ifølge avisen The Times of India.

Gårdsferieoppleggene skal tilbys i forskjellige former; enten som en heldagsopplevelse eller en ett-døgns-opplevelse. Velger du ett-døgns-pakken får du oppleve hvordan det er å overnatte i en etnisk hytte eller et telt.

I tillegg til å melke hellige kyr, legges det også opp til flere andre gårdsopplevelser; landsbysafari, sanking av grønnsaker og blomster, kamelridning, honningproduksjon på honningbiefarm med mer. Her er også muligheter til andre opplevelser som ikke direkte knyttes til gårdsbruk, men heller til det lokale landsbylivet; du skal kunne besøke landsbysmeden eller kanskje heller delta på et bryllup eller en lokal festival.

Prisen for lokalopplevelsene er ikke klare ennå, men det antydes en avgift på rundt 40 dollar for turister. Dette tilsvarer rundt 290 norske kroner med dagens kurs.

Kilde: The Times of India

Ut å reise?


Vi har hjelpemidlene som gjør reiseplanleggingen lettere:
  • Billige reiser: Let opp de billigste charterreisene med vår restplassliste. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon, les mer om dette her.
  • Lesernes reisetips og meninger: Les drøye 700 artikler og nesten 10.000 vurderinger av reisemål verden rundt – og skriv inn dine tips og reiseskildringer.
  • Vrien valuta? La valutakalkulatoren gjøre de vriene regnestykkene for deg.
  • Når er skoleferien? Sjekk når barna har ferie, eller hvilke perioder du uten barn bør ligge unna for å unngå pristoppene.


  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer