Spenn setebeltet - det blir priskrig

Fra 27. oktober vil 43 fly transportere passasjerer fra Oslo-området til Stockholm, og 44 ruter gå i retur. Vi tror ikke dette varer, så vil du nyte godt av priskrigen, reiser du til Stockholm i høst.

Publisert
Sist oppdatert

Reisende fra Østlandet til Stockholm begynner å få mange billigalternativer å velge i. Siste skudd på transporttreet er Nordic Airlink, lavprisselskapet som er kjøpt opp av Finnair, og som skal fly billigruter mellom Stockholm og Oslo. De vil konkurrere med SAS og Norwegian fra Gardermoen, men også med Ryanair og Widerøe som flyr fra Torp. Dessuten er det godt med både buss og togforbindelser til Stockholm, til lave priser.

Disse flyr mellom Oslo og Stockholm - fra 214 kronerDisse flyr mellom Sandefjord-Torp og Stockholm - fra 149 kronerBuss og tog til lavpris - fra 220 kroner

Knallbillig fra Nordic Airlink

- Hold deg fast, disse prisene kommer du ikke til å tro, sier markedssjef Ulf Grönlund i Nordic Airlink til DinSide idet vi spør etter prisene på den nye ruten mellom Gardermoen og Arlanda.

- De billigste billettene går for 100 svenske kroner en vei, eksklusiv skatt. Vi har beregnet at det blir 214 norske kroner inkludert skatter. Mer enn 1.000 seter hver uke vil selges til den prisen. Maksprisen blir 1.227 kroner med skatter og avgifter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer