Spennende chartervinter fra Sverige

Utvalget av charterferier fra Sverige er stort og eksklusivt i vinter.

Publisert
Sist oppdatert

Aruba er som vi nevner her en av årets fristende reisenyheter for deg som ikke nøyer deg med å velge i de norske charterselskapenes kataloger. Svenske Ving er første skandinaviske charterarrangør til denne forblåste karibiske perlen.

Her er andre av årets mest spennende nyheter hos de svenske charteroperatørene:

Australia

Med svenske Ving kan du reise til Sydney og Port Douglas i nordlige Queensland. Kombineres med Singapore. Dunk Island eller Cape Tribulation kan også kombineres med disse tre destinasjonene - førstnevnte er en regnskogøy i Great Barrier Reef, nummer to er et UNESCO-vernet regnskogsområde.

Mexico

Svenske Apollo satser på Mexico. Hit kan du komme til følgende reisemål: Akumal - et stille sted sør for Cancún. Puerto Aventuras - et snev av luksus og all-inclusive ferie. Playa Paraiso - Stille badested nord for Playa del Carmen. Tulúm - kjent for sine mayaruiner like i strandkanten.

Thailand

Chiang Mai i Nord-Thailand har lenge vært en favoritt blant backpackere og vandreglade turister. Fritidsresor har nå gitt sine charterkunder sjansen til å kombinere besøk hit med opphold i Bangkok og Hua Hin. Thailand er nå så utnyttet av charterselskapene at det er vanskelig å lansere de helt store nyhetene her, men svenske Apollo har inkludert et nytt sted nord for Phuket, øya Koh Kho Khao.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.