Spennende chartervinter fra Sverige

Utvalget av charterferier fra Sverige er stort og eksklusivt i vinter.

Publisert
Sist oppdatert

Aruba er som vi nevner her en av årets fristende reisenyheter for deg som ikke nøyer deg med å velge i de norske charterselskapenes kataloger. Svenske Ving er første skandinaviske charterarrangør til denne forblåste karibiske perlen.

Her er andre av årets mest spennende nyheter hos de svenske charteroperatørene:

Australia

Med svenske Ving kan du reise til Sydney og Port Douglas i nordlige Queensland. Kombineres med Singapore. Dunk Island eller Cape Tribulation kan også kombineres med disse tre destinasjonene - førstnevnte er en regnskogøy i Great Barrier Reef, nummer to er et UNESCO-vernet regnskogsområde.

Mexico

Svenske Apollo satser på Mexico. Hit kan du komme til følgende reisemål: Akumal - et stille sted sør for Cancún. Puerto Aventuras - et snev av luksus og all-inclusive ferie. Playa Paraiso - Stille badested nord for Playa del Carmen. Tulúm - kjent for sine mayaruiner like i strandkanten.

Thailand

Chiang Mai i Nord-Thailand har lenge vært en favoritt blant backpackere og vandreglade turister. Fritidsresor har nå gitt sine charterkunder sjansen til å kombinere besøk hit med opphold i Bangkok og Hua Hin. Thailand er nå så utnyttet av charterselskapene at det er vanskelig å lansere de helt store nyhetene her, men svenske Apollo har inkludert et nytt sted nord for Phuket, øya Koh Kho Khao.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer