Spenstige høstaktiviteter

Publisert
Sist oppdatert

Her er vår oversikt over diverse aktiviteter som setter en spiss på høstdagene. Legg merke til at det er nødvendig å ringe i forkant for å arrangere mange av aktivitetene, og noen av dem er avhengige av et minimum av deltakere.

Hafjell

På Hafjell finner du flere actionspekkede aktiviteter. Du kan blant annet kjøre ATV (firehjuling) fra 450 kroner for en time med guide eller på egenhånd. Hvis du vil spille paintball med venner, så koster det fra 200 kroner pr. person for en time på krigsstien.

For mer info: Aktiv Hafjell

Gol og Geilo

Vil du prøve deg som rallysjåfør for en dag, kan du reise til Geilo. Der får du først introduksjon til den fartsfylte sporten i en identisk bil til den Petter Solberg kjører i verdenscupen, før du får kjøre en litt "snillere" versjon selv. Du har også mulighet til å kjøre go-kart mellom rallyøktene. Det hele tar cirka fem timer og koster 1.650 kroner.

Blir du ikke mo nok i knærne av eksoslukt, har du fortsatt frem til slutten av høstferien også muligheten til å rafte i Numedalslågen eller å ta rapelleringskurs. Begge deler koster 600 kroner for en dag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer