Spesialbagasjens pris

Skiferie, sykkelferie eller golfreise? Tilbehøret som kreves er ukurant i form og bør håndteres med en viss varsomhet. Her er prisen for å fly med spesialbagasje.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har sjekket spesialbagasjens pris hos ti flyselskaper; både billigflyselskaper, mer tradisjonelle flyselskaper og typiske charterflyselskaper. Dette er transportører som mange velger når de reiser på aktive ferier som gjerne fordrer at man tar med utstyr hjemmefra. Avgiftene varierer fra selskap til selskap, fra å kjøpe eget sete til kontrabassen til gratis transport av barnevogner verden rundt.

Klikk her for å se prisene på spesialbagasjen.

La kontrabassen få eget sete

Vi har sjekket hva det koster å ta med ski, sykkel, golfutstyr, musikkinstrument, barnevogn og rullestol om bord på flyreisen. Dette er objekter som er ukurante i form og som krever behandling som spesialbagasje. Barnevogner og rullestoler kan stort sett sendes uten ekstra kostnader, selv om det ikke alltid er tilfellet. Og skal du ha med musikkinstrumenter, kan det hende du bør oppgradere kontrabassen fra varerom til kompisplassen ved siden av deg i flyet.

Flere av flyselskapene anbefaler kjøp av eget sete til instrumenter på grunn av faren for at de kan komme til skade. Et selskap anbefaler at du sender instrumentet som flyfrakt, og ellers må du regne med å betale kilopris for instrumentet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer