Spesielle formuleringer i katalogen

Hva får du egentlig?

Publisert

Formuleringer i katalogen

Når du så går gjennom katalogen - se opp for ekstreme forhold som er beskrevet. Er du ute etter en ferie med bare fred og ro, bør du holde deg unna alle hotell hvor ordet støy overhodet er nevnt. Etter at den nye pakkereiseloven kom, har turoperatørene blitt mye mer bevisste på at de er økonomisk ansvarlige dersom kunden ikke fikk vite om for eksempel byggearbeider før avreise. Vil du vite mer om hva katalogbeskrivelsene egentlig betyr, kan du lese her.

Usikker? Ring og spør

Har du krysset av på listen for festing er du sikkert av typen som heller sover når du kommer hjem fra ferie. De aller fleste operatørene har merket typiske ungdomshotell godt slik at man ikke skal få seg en kjempeoverraskelse når man kommer frem. Kanskje trenger du ikke å bo på et slik hotell, men du kan være sikker på at reisemålet, hvor disse hotellene er presentert, holder mål for dine ønsker. Typiske ungdomshotell blir ikke presentert på mindre steder hvor utelivet ikke er som du forventer.

Men, enten du er usikker på reisemålet du har funnet egner seg for barn eller eldre, ta heller en telefon ekstra for å spørre hos reisebyrået. Reisekonsulentene er der for din skyld – bruk dem!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer