Spik spenna spa

Spasentre finner på mye rart. Hva med et ølbad eller en fuglebæsjmaske?

Publisert
Sist oppdatert

Før i tiden badet vi en gang uken, men i dag bruker vi masser av tid og penger på egenpleie. Spabehandlinger er spesielt populært. Og her må det sies at det finnes mye rart, gitt.

De rareste spabehandlingene denne journalisten har vært med på, er å bli smurt inn i smeltet sjokolade (den smakte ikke søtt, jeg prøvde), og å ligge og duppe i et badekar fylt med blæretang. Vannet ble brunt, det luktet skummelt, og for en som overhodet ikke liker å få tang mellom tærne, var det en prøvelse.

En annen pussig spabehandling du som er litt dreven i spaverdenen sikkert har hørt om, er et vinspa, der du ligger og slapper av i en balje med vin, eller til og med champagne, for deg som er ekstra fin på det.

Men disse tre eksemplene er ingenting mot spabehandlingene vi presenterer i denne artikkelen. Skal det være en ansiktsbehandling av nattergalbæsj? En slangemassasje? Eller en 24 karats gullmaske for ansiktet?

Det finnes tydeligvis ingen grenser for hva velværebransjen finner på. Om det faktisk hjelper å bli massert på ryggen av levende slanger? Eller kline fuglebæsj på huden? Tja.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.