Spill golf fra elveflåte

Hellefors Herrgård i Sverige lanserer en verdensnyhet i sommer: Rivergolf. I stedet for å spasere mellom hullene, blir du fraktet av en flåte på elven - og du går kun av flåten for å slå ballen videre.

Mats Runqvist ved Hellefors Herrgård, mannen bak Rivergolf.
Mats Runqvist ved Hellefors Herrgård, mannen bak Rivergolf. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Dette er verdens første og eneste Rivergolf. Vi har stor tro på dette, og tror det kan bli veldig populært, sier Mats Rundquist ved Hellefors Herrgård.

Stille kveldstur

Herregården har lenge drevet med flåteturer på Svartälven, med middagsservering og underholdning, men nå tar de denne ideen litt videre og tilbyr golf med elveflåten som utgangspunkt.

Tee er på flåten, eller på øyer eller på land som flåten svinger inn til underveis. Og innimellom slagene får du servert middag om bord på flåten. Flåten drives fremover av elektromotorer, som gjør at den glir i fullstendig stillhet; elektromotorene lager ingen lyd.

Minst åtte, maks 20

Dere må være minst åtte personer for at herregården skal kjøre en tur med Rivergolf, og dette må bestilles på forhånd. Turene kjøres når gruppen ønsker det. Fordelen med denne typen golf fremfor vanlig golf, er at alle kan spille; greencard er ikke påkrevet.

Rivergolf og mat på flåten koster fra 1.995 kroner per person. Ønsker du overnatting på herregården i tillegg, kommer prisen på 2.500 kroner per person, frokost inkludert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer