Spinnvill økning: - Synd

Det er liten tvil om at Formel 1-interessen har skutt i været de siste åra. Det vil fansen merke på lommeboka.

ØKER: Hotellprisene i Las Vegas vil gå kraftig opp i pris når Formel 1-sirkuset gjør sitt inntog. Foto: Shutterstock
ØKER: Hotellprisene i Las Vegas vil gå kraftig opp i pris når Formel 1-sirkuset gjør sitt inntog. Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert

I 2023 byr Las Vegas opp til Formel 1-sirkus for første gang. Det vil påvirke prisene i Sin City, melder Formel 1-kanalen WTF1.

Prisen på et av hotellene vil øke med elleville 700 prosent sammenliknet med årets priser, mens andre øker med flere hundre prosent.

V Sports Atle Gulbrandsen har kommentert Formel 1 i 25 år og sett interessen øke i et forrykende tempo de siste åra.

- Det er morsomt at interessen har eksplodert over hele verden, men økte billett- og hotellpriser er dessverre en naturlig følge av det, sier han til DinSide.

Han mener at prisøkningen er et resultat av markedskreftene.

- Nå er Formel 1 så populært at man omtrent kan ta hva som helst. Det er selvsagt synd. Vi får håpe noen arrangører setter opp flere tribuner, og at det på den måten blir litt billigere.

Det er likevel ikke bare hotellprisene som vil svi for lommeboka, for selve løpshelga blir heller ikke av det billige slaget.

The Drive melder at billettene til løpene vil ligge på alt fra 500 til 2500 dollar, som tilsvarer mellom 5300 og 26 500 kroner med dagens kurs. Det må også nevnes at noen av billettpakkene inneholder måltider.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.