Spionasje, golf, dyre hoteller og fancy klær

Spenning og luksus hører med når Bond er på tur.

Publisert
Sist oppdatert

Spionasje

Du kan leve deg inn i spionasjens hemmelige verden, på utstillingen "Secret War" i London's Imperial War Museum. Utstillingen viser hvordan de hemmelige britiske styrkene har arbeidet, du får innblikk i spionasje og hemmelige operasjoner. Utstillingen består av både fotografier og gjenstander som sabotasjeutstyr, usynlig blekk brukt av tyske spioner under den første verdenskrig og en hemmelig radio brukt av MI6.

Ekstern lenk: Imperial War Museum

Golf

James Bond har også vist seg på golfbaner fra tid til annen. Stoke Park Club har opptrådt i et par filmer; "Goldfinger" fra 1964 og "Tomorrow Never Dies" fra 1997. Både klubbhuset og selve golfbanen kan sees i filmen. Det er gode muligheter for golfing på de britiske øyene; Skottland er kanskje best utstyrt i så måte. Men for den ultimate Bond-opplevelsen ville vi satset på Stoke Park. Golfbanen ligger cirka to mil vest for London.

Ekstern lenk: Stoke Park Club

Fancy klær

James Bond er alltid ulastelig antrukket, så for å komme i den rette Bond-følelsen er det viktig å dresse seg behørig opp. I London er det mye flott av merkeklær å velge i. Kan vi foreslå en tur innom det eksklusive kjøpesenteret Harrods for å handle en hyggelig garderobe før turen? Her finner du merker som blant annet Gant, Hugo Boss, Gucci og Polo Ralph Lauren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer