Spis billig og bra i Oslo

Styr unna fellene på Karl Johan og Aker Brygge!

Dropp de kjipe "turistrestaurantene" - det finnes mange bedre alternativer i Oslo. Foto: Kampen Bistro
Dropp de kjipe "turistrestaurantene" - det finnes mange bedre alternativer i Oslo. Foto: Kampen Bistro Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

DinSide tar sjansen og våger å skrive en reiseartikkel med Oslo som tema. Hvorfor er det vågalt? Jo, fordi hver gang vi skriver om hovedstaden blir vi beskyldt for å være oslosentrerte.

Men, det er nå en gang slik at veldig mange av DinSides lesere enten bor i osloområdet, eller er i byen én eller flere ganger i året, i forbindelse med forretningsreiser eller for å besøke slekt og venner.

Ingen overlever et oslobesøk uten å få i seg noe mat. Men det er nok av feller å havne i for uvitende besøkende som ikke klare å skille klinten fra hveten blant restaurantene. For én ting er sikkert - det finnes mange dårlige spisesteder i Oslo.

Skygg unna turisttråkket

Dette vet den drevne storbyturisten. I turiststrøkene får du ikke den beste maten. Her ligger de kommersielle og i veldig mange tilfeller uforholdsmessig dyre restaurantene. Ja, dette er subjektivt, men TGI Friday's, Mama Rosa og Peppes er tre eksempler på restauranter som serverer mat som er grei nok, men mye dyrere enn den burde vært. Du kan spise så mye, mye bedre til en lavere pris andre steder i byen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer