Spis billig og bra i Venezia

Hvorfor ikke ta turen innom restaurantene lokalbefolkningen drar på?

Kanalbyen Venezia er dyr, men det finnes bra spisesteder som ikke ruinerer deg. Foto: Margarit Ralev
Kanalbyen Venezia er dyr, men det finnes bra spisesteder som ikke ruinerer deg. Foto: Margarit Ralev Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du går rundt i byen Venezia og besøker landemerker som Markusplassen, Dogepalasset og Sukkenes bro. Så merker du sulten som kommer.

Det kan hende du lever på et strengt budsjett slik at du vil spise et sted hvor du får billig og god mat, eller så vil du kanskje bruke pengene dine på noe annet enn bare mat. Men vet du hvor du får tak i disse rimelige restaurantene?

Guardian.co.uk har listet opp de ti billigste spisestedene i Venezia.

Ti-på-topp

1. Arte della PizzaTake away-stedet er et unntak i forhold til andre take away-steder i Venezia. Her får du ordentlig god og billig pizza. Det er et halvt dusin steinovner der, og stedet er veldig populært. Det ligger like i nærheten, men litt bortgjemt fra den 10 meter brede og 400 meter lange gaten Strada Nova. Pris: Ca. 52 kroner for en hel pizza, og ca. 13 kroner for et stort stykke pizza.

Adresse: Calle dell'Aseo, 1896 Cannaregio, +39 (0)41 524 6520.

2. Taverna del Campiello RemerHer får du en flott og rimelig opplevelse om du timer det riktig. "Happy Hour" gjelder fra 17.30 til 19.30. Drikke kan virke noe dyrt, men buffeten er stor så du kan meske deg i alt fra store tallerkner med røkt skinke til salami, salater og til og med risotto og pasta. I lunsjtider er det spis-alt-du-klarer for en billig penge. Det er inkludert pastaer, grønnsaker, to eller tre hovedmåltider, dessert og vin. Utsikten er flott - du ser ut over Grand Canal. Stedet er stengt på onsdager.Pris: Drikke ca. 35 kroner, lunsj ca. 170 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer