Spis og drikk så mye du vil

Kjøp deg plass på lounge, og spis og drikk så mye du vil.

BILLIGERE ENN RESTAURANT: Kjøper du deg adgang til loungen, kan du spise og drikke så mye du vil - i tillegg til å slappe av i fred og ro, og ha tilgang på aviser, WiFi og annet. Bildet er fra SAS' business-lounge på Oslo Lufthavn. Foto: SAS
BILLIGERE ENN RESTAURANT: Kjøper du deg adgang til loungen, kan du spise og drikke så mye du vil - i tillegg til å slappe av i fred og ro, og ha tilgang på aviser, WiFi og annet. Bildet er fra SAS' business-lounge på Oslo Lufthavn. Foto: SAS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lounger er ofte forbeholdt reisende med dyrere billetter eller reisende som flyr mye og som dermed har opparbeidet seg bonusrettigheter i et fordelskort. Men det finnes smutthull!

Les også: SAS EuroBonus versus Norwegian Reward - hvilket flyselskap har det beste bonusprogrammet?

Det er for tiden tre lounger på Oslo Lufthavn: To for SAS-passasjerer eller reisende med Star Alliance, og én uavhengig lounge for diverse andre flyselskaper. Alle disse tre ligger over taxfreebutikken på utenlandsterminalen.

Selv om disse loungene er forbeholdt reisende med fullprisbilletter eller ulike fordelsprogram, kan du likevel kjøpe deg adgang.

Dette gjelder både OSL-Lounge og SAS' Lounge, men SAS-tilbudet gjelder kun reisende med SAS Go - altså lavprisbillett med SAS - eller Widerøe.

For 219 kroner hos SAS og 250 kroner hos OSL-Lounge, kan du spise og drikke så mye du vil.

Som en ekstra bonus kan du slappe av med aviser, WiFi og bivåne ståket i avgangshallen fra oven.

Du skal være oppmerksom på at du i sommer også får tilgang til SAS-loungen med EuroBonus sølvmedlemskap. Dette gjelder i perioden 1. juli til og med 31. august, og gjelder samme dag som du reiser med SAS eller Widerøe. Du kan ha med inntil fire familiemedlemmer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer