Spørsmål og svar fra tidenes sykkeltur

Spørsmålene fra lesere om utstyret og sykkelturen - og ikke minst form og vektkurve, har strømmet på. Her får du svar på det meste!

Publisert
Sist oppdatert

DinSides Bjørn Eirik Loftås syklet fra Jessheim til Tromsø, en avstand på over 180 mil, på tre uker. Fysiske tester og målinger i forkant viste at han var overvektig og hadde et oksygenopptak som var 70% av forventet for hans aldersgruppe, og de færreste trodde han ville fullføre. Undeverveis oppdaterte han Sykkelbloggen daglig.

Tilbake på jobb

Ja, da er jeg altså tilbake på kontoret på Mølleparken, og prøver så godt jeg kan å komme inn i de vante rutinene igjen. Det er ikke så lett å legge det fantastiske eventyret bak seg, det vil nok leve med meg i lang tid. Hadde turen vart én uke, og ikke tre - hadde jeg sikkert bare vært glad det hele var over.

Jeg har fått mange spørsmål fra leserne av sykkelbloggen, og jeg har nå samlet dem opp og besvart dem så godt jeg kan :-)

Spørsmål: Hvor mye gikk du ned i vekt?

Svar: Jeg så en tydelig forandring på kroppen etter ca 14 dager, og da jeg ankom Tromsø var jeg overbevist om at jeg måtte ha mistet minst 10 kg. Det viste seg imidlertid at jeg "bare" hadde gått ned 5 kg. Det er imidlertid hevet over en hver tvil at mye av magen er blitt borte, og vektfordelingen er annerledes nå enn før jeg startet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer