Sprakende men grå Vagabond

Vagabonds guide til Thailands øyer og strender er skrevet av svenske Mikael Persson. Persson jobber som reisekribent i den svenske utgaven av bladet Vagabond, noe som i stor grad preger guiden.

Publisert
Sist oppdatert

Boken inneholder nemlig en rekke morsomme og personlige historier og anekdoter som Persson selv har opplevd på sine reiser. Svenske Vagabond står bak boken, som er oversatt til norsk og utgitt i Norge av Egmont bøker Fredhøi AS.

Vi har sett på Vagabonds guide til Thailands øyer og strender.

Budsjett-tips

Generelt tips om hvor du bør gå for å handle billigst mulig mat. Rimelige overnattingsmuligheter nevnt under de aller fleste områdene boken omtaler. Tips om hvordan du kommer deg rundt i landet på en billigst mulig måte.

Praktiske råd

Overnatting og matHer er en god del informasjon om thai-mat; hva som er spesialiteter i forskjellige områder, og hva du må regne med å betale for middag og annet. Her er også en svært underholdende ”test” av thai-leskedrikker – som etter det vi kan skjønne av boken kan være både fargerikt, søtt og mystisk.

Hva gjelder overnatting, finner du forslag til rimelige – og dyrere overnattingssteder for de forskjellige områdene boka omhandler.

KommunikasjonerBoken gir en innføring i hvilke muligheter du har for å komme deg rundt i landet, med beskrivelser av sikkerhet og effektivitet hos de forskjellige kommunikasjonsmidlene. Her er informasjon om reise innen landet, og hvordan du kommer deg til nærliggende land. En nyttig pristabell for distanser med innenriksfly. Her er også informasjon og adresser til selskaper for kjøp av billetter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer