Språkreise i Ecuador

Hvordan er det å reise i Ecuador?

Publisert
Sist oppdatert

”Hei!”Min datter på 24 har lyst til å dra på en språkreise til Ecuador i høst. Er det stabilt og trygt for en ung norsk blondine der?”

Følg med!

Mange takk for interessant spørsmål. Foreslår at dere leser litt om landet – sjekk følgende linker om Ecuador:

Reiseråd fra U.S. Department of State USAs utenriksdepartement tar alle forbehold i utskriving av reiseadvarsler til sine borgere, og ofte er de i overkant av hva som faktisk er nødvendig.Reiseråd fra det britiske utenriksdepartementet.Lonely Planets guide til Ecuador.

Leser du artiklene i disse linkene finner du ut at det den siste tiden har vært politiske tumulter i Ecuador. Der lurt å følge med på nyhetsbildet i tiden frem mot avreise. Sender en link til en samling nyhetsnettsteder med Latin- og Sør-Amerika på menyen:

Latin American Network Information Centers regionsvise oversikt over medier. Har også vært i kontakt med en norsk-ecuadorianer bosatt i Norge som mener at det er helt trygt å reise dit. Kriminaliteten er høy, som overalt i Sør-Amerika, men utviser man sunt vett og ikke flasher dyre klær og smykker, skulle det likevel gå greit. Reiser datteren din alene, vil hun sikkert vekke oppsikt, både som følge av hun er på veien alene og fordi hun er lyshåret. Etter å ha reist rundt i to latinamerikanske land er erfaringen heller at folk vil synes litt synd på henne fordi hun er langt hjemmefra og uten familien sin, heller enn å antaste henne på noen måte. Lykke til Hilsen Reiseeksperten

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer