Språkstudier: mest effektivt?

Det studiet du risikerer å få aller størst utbytte av i utlandet er språkstudier. Det er nesten litt for enkelt. Ikke bare får du undervisning av kvalifiserte lærere som har språket som sitt morsmål, men du lures til å snakke et fremmedspråk også utenfor klasserommets fire vegger. Smart!

Publisert
Sist oppdatert

Det finnes også en rekke forskjellige språkskoler og studier for deg som har lyst til å ta litt filolog lærdom med hjem i kofferten.

Språkreisebyrået har kurs fra 2 - 48 uker, i engelsk, fransk, spansk, tysk, italiensk og russisk - alt ettersom hvor mye du vil lære, og hvor lenge du vil være borte. Aller størst verdi har det kanskje å fullføre et helt år med språkstudier i utlandet, men det er kanskje bare et par uker på rivieraen som skal til for å friske opp skolefransken?

For de litt yngre er det mange muligheter for å booste språkkunnskapene i sommerferien. STS Språkreiser og EF er to av de mest kjente og tilbyr 2-3 ukers kurs der ungdom følger et enkelt undervisningsopplegg. Innkvartering hos lokale familier skal gi litt ekstra drahjelp til språkferdighetene.

Skjønt - foreldre må være advart om at de risikerer at husets tenåring kommer tilbake fra den franske rivieraen med italiensk aksent på engelsken og et belgisk sugemerke. Sånn er det bare ...

Eksterne LenkerSpråkreisebyråetSTS SpråkreiserEF Språkreiser

Tilbake til hovedartikkelen

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer