Språkstudier: mest effektivt?

Det studiet du risikerer å få aller størst utbytte av i utlandet er språkstudier. Det er nesten litt for enkelt. Ikke bare får du undervisning av kvalifiserte lærere som har språket som sitt morsmål, men du lures til å snakke et fremmedspråk også utenfor klasserommets fire vegger. Smart!

Publisert
Sist oppdatert
Frisk opp skolefransken din i Paris - eller kanskje gramatysken i Berlin? Valget er ditt! Foto: Jorge Tutor
Frisk opp skolefransken din i Paris - eller kanskje gramatysken i Berlin? Valget er ditt! Foto: Jorge Tutor Vis mer


Det finnes også en rekke forskjellige språkskoler og studier for deg som har lyst til å ta litt filolog lærdom med hjem i kofferten.

Språkreisebyrået har kurs fra 2 - 48 uker, i engelsk, fransk, spansk, tysk, italiensk og russisk - alt ettersom hvor mye du vil lære, og hvor lenge du vil være borte. Aller størst verdi har det kanskje å fullføre et helt år med språkstudier i utlandet, men det er kanskje bare et par uker på rivieraen som skal til for å friske opp skolefransken?

For de litt yngre er det mange muligheter for å booste språkkunnskapene i sommerferien. STS Språkreiser og EF er to av de mest kjente og tilbyr 2-3 ukers kurs der ungdom følger et enkelt undervisningsopplegg. Innkvartering hos lokale familier skal gi litt ekstra drahjelp til språkferdighetene.

Skjønt - foreldre må være advart om at de risikerer at husets tenåring kommer tilbake fra den franske rivieraen med italiensk aksent på engelsken og et belgisk sugemerke. Sånn er det bare ...

Eksterne Lenker
Språkreisebyrået
STS Språkreiser
EF Språkreiser

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer