Sprek galskap fra hele verden

Flere fornøyelsesnyheter verden rundt.

Publisert
Sist oppdatert

Danskene er aktive i år. Ikke bare åpner Dæmonen i Tivoli i København. I Fårup Sommerland får også danskene en ny trebane å vise frem. Falken er navnet, og banen har vært annonsert i flere år. Men først i år blir den altså åpnet. 20 meter er høyden, og maksfarten blir på 75 km/t. Turen er regnet å ta omkring 114 sekunder. Dette gjør den til den raskeste i Danmark, men det blir likevel en snill versjon sammenlignet med norske Thundercoaster og svenske Balder. Parken åpner moroa den 7. mai.

Ekstern lenkeFårup Sommarland

Disneynytt

Mission: Space er allerede i drift, men Disneys fornøyelseseventyr synes å ikke ha noen ende. Her er noen nyheter som vil komme i Disney World i Florida i årene fremover:

Floridas høyeste fjell skal bygges i Animal Kingdom park. Drøye 60 meter over havet er all høyden som skal til for å få den merkelappen. Her blir det Everest-tema og høyhastighetstog innen 2006Stitch's great escape skal komme på slutten av dette året i Magic Kingdom, og ryktene sier at en frittgående robot skal herje som en del av denne attraksjonen.

Dyrest i Dubai

USA er muligens landet der alt er størst, men Dubai kommer ikke langt etter. 30 milliarder kroner er verdien på området der lilleputtlandet bygger fornøyelsesparken Dubai Land som består av mer enn 200 enkeltprosjekter. Hit er det meningen at 200.000 besøkende skal stikke innom – hver dag! Dette skal bli intet mindre enn verdens største turistattraksjon, og vil dekke et område som er like stort som byen Dubai er i dag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer