Sprekt homsehotell

Barcelona har fått et nytt hotell, som retter seg kun mot homofile gjester.

Hotel Axels nettsider levner liten tvil om hvilke kunder som er målgruppen. Bilde fra Hotel Axel Foto: Hotel Axel
Hotel Axels nettsider levner liten tvil om hvilke kunder som er målgruppen. Bilde fra Hotel Axel Foto: Hotel Axel Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Barcelona har blitt en het homsedestinasjon, og har nå også fått et eget hotell som retter seg mot homofile besøkende. I hjertet det hotellet kaller Gayxample i Barcelona (bydelen Eixample), ligger hotellet som både i kommunikasjon og dekorasjon ikke levner tvil om målgruppen.

Skroll ned for mer.

Luksus

Homser og design hører gjerne sammen, i alle fall i myter og film. Men på det flunkende nye Hotel Axel blir dette en sannhet. Alle rommene er utstyrt med hudpleieprodukter og har eksklusiv design fra Kenzo, Vitra og andre kjente navn. Dessuten er rommene lydtette (!). Hotellet skryter forøvrig av store senger, flatskjerm-TV, bredbånd og kunstfotografier som dekor. Og hva syns du om hotellsafe dekorert med lekre bilder av veltrente menn?

Designrom på Hotel Axel. Bilde fra Hotel Axel Foto: Hotel Axel
Designrom på Hotel Axel. Bilde fra Hotel Axel Foto: Hotel Axel Vis mer


Åpnet 1. juli

Hotellet åpnet 1. juli, og er startet av Juan P. Juliá Blanch som sier følgende på hotellets nettsider:

Jeg er stolt av å være den første som åpner et hotell av denne typen i Barcelona, et hotell dedikert til homseverdenen (...).

Ordinære priser spenner fra 120 euro (1021 kroner) for enkeltrom til 295 euro (2.510) for den største suiten.

Ekstern lenke:

 • Hotel Axel på nett

  Mer om Barcelona

 • DinSide om Barcelona
 • Merk spesielt reportasjen fra homoruta i Sitges.

  Verktøy for reiselyst


  Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer