Spritkø til Danmark

Svenskene tørster etter billig dansk sprit, og står i kø for å handle fra første dag med reduserte avgifter.

Publisert
Sist oppdatert

Danske spritutsalg i Helsingør gjør seg klare til å ta imot horder av tørste svensker. Fra i dag, 1. oktober, reduserer nemlig danske myndigheter avgiftene på sprit med 45 prosent. Det gir solide priskutt på varer som allerede var billigere i Danmark enn i Sverige. For ikke å snakke om Norge ...

Svenskene har strømmet til fergeselskapet for å få handle billig danskesprit.
Svenskene har strømmet til fergeselskapet for å få handle billig danskesprit. Vis mer

Skroll ned for mer.


Danske Jyllandsposten kan fortelle at svenske kunder har stått i kø for å bestille plasser på fergen mellom Helsingborg og Helsingør i dag, onsdag 1. oktober. En flaske sprit blir fra i dag opp til 50 danske kroner billigere enn den var i går. Det tilsvarer omkring 56 norske kroner etter dagens kurs. De danske avgiftskuttene har ikke gått ubemerket hen i Sverige, og danske vin- og spritbutikker regner med storinnrykk. Jyllansposten sier at enkelte forretninger regner med en dobling av omsetningen.

 • Les mer om danske priskutt

  Fergene kutter

  Også fergenes taxfreepriser blir kuttet. Det melder både Color Line, DFDS, Stena Line og Fjordline. Vi kommer tilbake med mer informasjon så snart vi har fått sett på prisene fra alle selskapene.

  Verktøy for reiselyst


  Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.
 • Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer