Stadig flere sier nei takk til sex på hotellet

...men gjestene på et New York hotell gjør det gjerne - og det foran tilskuere.

Foto: Colourbox
Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hotellkjeden Westin spurte nylig 12.500 hotellgjester hvordan de foretrakk at hotellnatten forløp seg. 51 prosent av dem ville heller sove enn å ha sex, skriver USA Today.

Det betyr jo fortsatt at 49 prosent gjerne vil ha en runde i høyet når de er på hotell, men da Westin spurte gjestene om det samme for ti år siden, var det 69 prosent som foretrakk en hyrdestund fremfor søvn.

Kanskje enda mer overraskende er det at flere kvinner enn menn kunne tenke seg å ha sex på hotellet.

Hver fjerde har hatt sex på stranda

Hotellet som oppfordrer til sex

Det virker som om noen ikke bare gjerne har sex når de bor på hotell, men helst vil at andre skal se dem i aksjon. På hotellet The Standard i New York har flere gjester tatt hotellet på ordet etter at det hadde en reklamekampanje mens de holdt på med renovering der det sto: "We'll put up with your banging if you put up with ours."

Rommene på hotellet har nemlig gigantiske vinduer ut mot blant annet en nyåpnet offentlig park, og bolig- og kontorområder i Meatpacking District på Manhattan. Her opplever newyorkere til stadighet å se par som har seg med lysene på, slik at alle kan se dem, skriver NY Mag. Nå er meatpackerne så lei av blottere og eksibisjonister, at de har bedt hotellet gjøre noe med saken. Så spørs det om hotellet kan kreve at folk trekker for gardinene før de setter i gang...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.