Star Tour får premiere med Dreamliner i desember

Men ikke for de norske passasjerene.

Star Tour melder at selskapets første Dreamliner skal settes i drift fra desember i år. I rute fra Danmark. Foto: Star Tour
Star Tour melder at selskapets første Dreamliner skal settes i drift fra desember i år. I rute fra Danmark. Foto: Star Tour Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mai i fjor kunne vi fortelle at det var flere nordiske selskaper enn Norwegian som satset på Dreamliner. Da gikk nemlig også Star Tour ut med informasjon om at Dreamliner inngår i selskapets nye langdistanseplaner. De flagget muligheter for å nå svært fjerne destinasjoner med denne flytypen, som for eksempel Hawaii, Los Angeles, Singapore, Filippinene, Buenos Aires og Cape Town.

Så hva skjer?

Bjørn Kjos sitt drømmefly på Oslo-besøk: Se hvordan Boeing 787 Dreamliner kan se ut innvendig

Dansker, svensker og finner står foran

Denne uken meldte den danske delen av Star Tour at selskapets første Boeing 787 Dreamliner vil være på plass fra vintersesongen 2013/14. Det første flyet skal settes i rute mellom København og Den dominikanske republikk, med premiere 14. desember i år. Ingen norske ruter her, altså.

Det bekreftes av Star Tours norske pressemedarbeidere overfor DinSide. Til vinteren vil Star Tour fly passasjerer med Dreamliner først og fremst fra danske, svenske og finske flyplasser, rett og slett fordi flere reisende herfra velger langdistanse.

Selskapet skal ha flere 787 inn i stallen etterhvert, men det er ingen konkrete planer for når Star Tour-passasjerer skal få tilgang til direkteruter med Dreamliner fra Norge, forteller informasjonssjef Elisabeth Larsen-Vonstett til DinSide.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer