Star Tour fjerner Portugal og Roma

Satser på Menorca og Sicilia i stedet.

POSTKORTIDYLL: Mange av Menorcas bortgjemte badeviker kan kun nås til fots eller på sykkel.  Foto: Torleif Svensson/Star Tour
POSTKORTIDYLL: Mange av Menorcas bortgjemte badeviker kan kun nås til fots eller på sykkel. Foto: Torleif Svensson/Star Tour Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommerprogrammet fra reiseoperatøren Star Tour er allerede satt. I 2012 forsvinner Portugal og Roma fra sol og bad-feriene, og erstattes med Menorca og Sicilia.

– Vi er den eneste norske feriearrangøren med Menorca i programmet. Her finner du urørt natur, 122 strender og milevis med sykkelstier. Perfekt for familien som vil kombinere sol og badeferie med aktiviteter og miljøvennlige omgivelser, sier Christian Lunde, administrerende direktør i Star Tour, i en pressemelding.

Det er fire år siden Sicilia sist var på programmet til Star Tour. Nå gjør den italienske øya comeback.

– Sicilia er et spennende reisemål for alle som vil ha kombinere italiensk kultur med sol- og badeferie. Vi har blant annet oppgradert hotellutvalget siden forrige gang Sicilia var i programmet. Et av tilskuddene er familiehotellet Blue Star Club Naxos Beach i Giradini-Naxos. I tillegg har vi også tre TEMA-reiser på øya. Jeg anbefaler alle å reise rundt, Sicilia er et overflødighetshorn når det gjelder mat, vin, historie og vakker natur – fra Etnas snødekte topp til den antikke byen Siracusa på sørsiden, forteller Lunde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer