Star Tour fjerner Portugal og Roma

Satser på Menorca og Sicilia i stedet.

POSTKORTIDYLL: Mange av Menorcas bortgjemte badeviker kan kun nås til fots eller på sykkel.  Foto: Torleif Svensson/Star Tour
POSTKORTIDYLL: Mange av Menorcas bortgjemte badeviker kan kun nås til fots eller på sykkel. Foto: Torleif Svensson/Star Tour Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommerprogrammet fra reiseoperatøren Star Tour er allerede satt. I 2012 forsvinner Portugal og Roma fra sol og bad-feriene, og erstattes med Menorca og Sicilia.

– Vi er den eneste norske feriearrangøren med Menorca i programmet. Her finner du urørt natur, 122 strender og milevis med sykkelstier. Perfekt for familien som vil kombinere sol og badeferie med aktiviteter og miljøvennlige omgivelser, sier Christian Lunde, administrerende direktør i Star Tour, i en pressemelding.

Det er fire år siden Sicilia sist var på programmet til Star Tour. Nå gjør den italienske øya comeback.

– Sicilia er et spennende reisemål for alle som vil ha kombinere italiensk kultur med sol- og badeferie. Vi har blant annet oppgradert hotellutvalget siden forrige gang Sicilia var i programmet. Et av tilskuddene er familiehotellet Blue Star Club Naxos Beach i Giradini-Naxos. I tillegg har vi også tre TEMA-reiser på øya. Jeg anbefaler alle å reise rundt, Sicilia er et overflødighetshorn når det gjelder mat, vin, historie og vakker natur – fra Etnas snødekte topp til den antikke byen Siracusa på sørsiden, forteller Lunde.

Se bilder av Menorca her:

Derfor forsvant de

Marcus Lundgren er produktansvarlig i Star Tour. Han forteller at Portugal og Roma forsvinner fordi det ikke har vært stor nok etterspørsel.

– Det er cirka ti år siden sist vi hadde Menorca, og vi har fått mange henvendelser fra kunder som ønsker dette, sier Lundgren til DinSide.

Roma vil fortsatt være tilgjengelig som tema-tur.

Dette er viktigst på hotellet - se listen

Slik blir sommeren 2012

Totalt beregner Star Tour at 1.200.000 nordmenn vil dra på charterferie neste sommer. Reiseoperatøren forventer at det blir størst trykk på disse landene:

1. Hellas
2.Tyrkia
3. Spania
4. Kypros
5. Italia

Allerede nå har Star Tour solgt en god del sommerferiepakker. Slik ser den foreløpige mest solgt-lista ut:

1. Kreta
2. Alanya
3. Mallorca
4. Rhodos
5. Kypros

Er du enig? Dette er forbudt i ferien

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer