Star Tour

Vi gleder oss over en tjeneste med lett tilgang på internettsupport, men på tross av det er de ikke de raskeste til å svare.

Publisert
Sist oppdatert

På Star Tours nettsider kan du både bestille pakkereise, samt bestille kun hotell eller kun fly.

Antall trinn:Bestillingen gjøres over seks trinn, hvis vi regner den første utfyllingen av informasjonen i venstremargen som et eget trinn.

Pris:Prisinformasjon kommer i trinn tre, når du velger hotell. Men en detaljert regning er ikke tilgjengelig før etter at du har fylt inn all reisendeinformasjon - altså etter at du har bestemt deg for å bestille reisen. Og det er først da du får totalprisen med alle eventuelle tillegg inkludert, som avbestillingsforsikring og reiseforsikring.

Bostedsinformasjon:Kataloginformasjon og bilder av bosted tilgjengelig fra trinn tre. Derfra kan man også klikke seg videre til mer generell informasjon om stedet, og vær og vind. Rabatt ved internettbestilling?100 kroner i nettrabatt per bestilling.

Bestilling av tilleggstjenester:Du kan bestille reiseforsikring, avbestillingsforsikring og mat på flyet.

Bestillingstjenestens hukommelse:Tjenesten husker dine valg, slik at du kan bla deg fram og tilbake, velge andre avganger osv, uten å mått fylle inn infomasjonen på nytt. Du har full kontroll på dine valg underveis, i venstremargen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer