Star Wars-show får premiere i London

Det braker løs 9. april.

Foto: Lucasfilm
Foto: Lucasfilm Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Alle Star Wars fans der ute blir sikkert fra seg av iver over å lese dette: Fredag 9. april er det verdenspremiere på Star Wars: A Musical Journey i konsertarenaen O2 i London.

I to timer vil publikum få høre Royal Philharmonic Orchestra spille musikken komponert av John Williams, samtidig som klipp fra de seks filmene vil vises.

Williams, som å er 76 år, har tilrettelagt musikken for musikalen, skriver Daily Mail.

Produsentene har også kontaktet en av filmenes største stjerner for å få denne personen til å være fortellerstemmen i showet. Foreløpig vil de ikke avsløre hvem de har snakket med.

Spesialutstilling

Det er ikke bare showet som frister fansen - det vil også lages en utstilling av effekter, kulisser og kostymer fra filmene. Mange av dem har aldri vært vist frem før.

- Dette vil bli noe helt spesielt for Star Wars fans og alle andre som liker John Williams fantastiske musikk. Det vil ikke bli noe pyroteknikk eller blinkende lys - dette handler kun om filmene, musikken og de flotte karakterene, sa produsent Spencer Churchill til Daily Mail.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer