Starbucks åpner på Oslo Lufthavn

De ivrigste kan dermed ta flytoget og kjøpe seg Norges dyreste kaffe.

STOR KAFFEKJEDE: Det amerikanske kaffehuset Starbucks er etablert i 58 land. Nå kan de også krysse av Norge på listen.  Foto: Silje Ulveseth
STOR KAFFEKJEDE: Det amerikanske kaffehuset Starbucks er etablert i 58 land. Nå kan de også krysse av Norge på listen. Foto: Silje Ulveseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag 9. februar 2012 er en merkedag for kaffeelskere. Klokken 08:00 åpner nemlig Norges aller første Starbucks-filial på Oslo Lufthavn (OSL).

Dette er perfekt for kaffetørste flyreisende, men beliggenheten gjør at nysgjerrige kaffe-entusiaster må punge ut for å få seg en kaffetår:

Reiser du tur/retur med Flytoget fra Oslo S til Gardermoen, koster det 340 kroner i seg selv - og det er uten å betale for selve kaffen.

Kjøper du tur/retur-billett med Flybussen fra Oslo, koster det 250 kroner. Billigst er NSB, som tar 90 kroner tur/retur med regiontog, hvis du klarer å få gjort alt på under en time.

>>>Nye spisesteder på OSL - se oversikten!

Lett å spotte

Det var 16. juni i fjor at kaffeaktøren kunngjorde at de skulle komme til Norge. Allerede julen 2010 begynte OSL arbeidet med å få Starbucks til Norge, og nå på torsdag åpner den altså for gjestene.

Kaffebaren er plassert i ankomsthallen på Gardermoen, og med 210 kvadratmeter bør det være mulig få finne seg til rette i de ulike sitteavdelingene, om du har tid til det.

Det er plass til cirka 130 gjester totalt. Se forøvrig bildene fra pressevisningen:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer