Starter direkteruter til Karibia

Karibia direkte fra Bergen, Stavanger og Trondheim - Apollo tilbyr nye ruter fra vinteren.

Publisert
Sist oppdatert

Det frister mange å korte ned vinteren med et par uker i Karibia. Nå blir det enklere enn noen gang å virkeliggjøre drømmereisen, når Apollo til vinteren setter opp ett direktefly fra Sola, Flesland og Værnes til Den Dominikanske Republikk, melder NTB. - Vi er utrolig glade for å kunne tilby direktefly til Den Dominikanske Republikk også fra andre flyplasser enn Gardermoen sier Helen Begby, informasjonssjef i Apollo.

Vi vet at mange setter stor pris på komforten ved å slippe å bytte fly, eller fly via andre byer og land, før de når ferieparadiset. Vi testet markedet for et par år siden med direktefly til Cuba fra Flesland, Værnes og Sola, og dette ble en stor suksess. Vi har jobbet hardt for å kunne tilby noe tilsvarende igjen, forteller Begby.

Nå har vi skaffet både fly og et lekkert reisemål. Den dominikanske republikk eller Hispaniola, Karibias nest største øy, har fantastiske strender, vakker natur, spennende utflukter og lekre hotell. Med 31 grader om dagen og 22 om natten, er det også garantert en mer behagelig temperatur enn det hjemmelige trakter byr på om vinteren, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer