Starter med pakkereiser i Norden

Charterselskapene satser her hjemme. Første nordiske pakkereisehotell er klart for gjester, og Norge står for tur for opplevelsespakker.

CHARTERTUR TIL SVERIGE? Riviera Strand i Båstad ved Skåne i Sverige åpner som Apollo familieresort. - Dette er bare startskuddet for en større og langsiktig plan, sier pakkereisearrangøren, som også varsler at det vil komme ulike pakkereiseopplevelser i Norge. Foto: Apollo
CHARTERTUR TIL SVERIGE? Riviera Strand i Båstad ved Skåne i Sverige åpner som Apollo familieresort. - Dette er bare startskuddet for en større og langsiktig plan, sier pakkereisearrangøren, som også varsler at det vil komme ulike pakkereiseopplevelser i Norge. Foto: Apollo Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at reisebransjen sliter som følge av coronautbruddet - og det inkluderer selvsagt også pakkereiseselskapene.

Regjeringen kom med en økonomisk støtteordning for pakkereiseselskapene i revidert nasjonalbudsjett denne uka, som blant annet skal gjøre at kundene nå kan få refundert pengene sine.

Nå tar pakkereisearrangørene grep og satser på pakkereiser og opplevelser her hjemme.

Apollo er først ute med å løfte sløret av de nære satsningene som kommer, og det er snakk om både hotell og treningsopplevelser.

Svensk pakkereise-hotell

Apollo er mest kjent for sine Hellas-turer, men forteller nå at de har planlagt både store og små nordiske ferieopplevelser for sommeren.

Og først ut er Apollos familiekonsept, «Mondo Family», som i sommer flytter inn på hotellet Riviera Strand i Båstad ved Skåne i Sverige. Konseptet retter seg mot familier som ønsker både aktiviteter og avslapping.

- Å skape unike ferieopplevelser er det vi kan best, uansett hvor i verden det er snakk om. At vi i dag lanserer vårt første Mondo Family hotell i Norden er en stor milepæl for oss og kundene våre skal selvfølgelig være trygge på at de får samme kvalitet og gode service også på hjemmebane! Så fort reiserådet mellom Norge og Sverige oppheves åpner vi salget også for nordmenn, sier Beatriz Rivera, Presseansvarlig i Apollo.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer