Startvansker med stil i Stockholm

Interiøret er lekkert, men holder resten mål? DinSide har testet Stockholms nye Hotel Sign.

Publisert
Sist oppdatert

Choice Hotels - og kanskje også Stockholms - nye stolthet, Clarion Hotel Sign, åpnet dørene for gjester første gang i forrige uke.

DinSide var på plass, og har nå testet det meste hotellet har å by på.

Holder det mål?Her er vår vurdering

Stockholms største

Hotellet er Stockholm og Sveriges største, med 558 rom og en stor konferansedel. I tillegg har hotellet knyttet til seg to kjente merkenavn; Selma Spa og restauranten Aquavit.

Selma Spa i Sunne var Sveriges første spa. Det åpnet i 1991, lenge før helse uten vann snek seg inn i våre nordboeres daglige vokabular. Aquavit Grill & Raw Bar er utviklet samarbeid med den kjente New York-restauranten med samme navn.

Se store bilder fra hotellet

Sign som i design

At det er et hotell med design i fokus er det liten tvil om. Statsministerfruen ville kanskje rynket på nesen, men det første som møter oss i lobbyen er Arne Jacobsens Svane og Egget-stoler, og på restaurantene og konferanserommene får man hvile stumpen på Syveren.

Det er imidlertid ikke meningen at dette skal være et nyskapende designhotell, eller boutique-hotell som det gjerne kalles, men mer en showcase for skandinavisk design.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer