Stavanger

Stavanger er ikke ukjent med en snøfattig vinter, men her er i alle fall tips til snøfrie familieaktiviteter.

Publisert
Sist oppdatert

Barnemuseum

Norsk Barnemuseum er et museum i barnas ånd. Her blir man ikke hysjet på og bedt om å gå pent, men her kan man løpe, skli og klatre av hjertens lyst. Museet er om barn og om barndom - og hvordan det å være barn har forandret seg opp gjennom tidene. Her kan man utforske barndomsloftet, klatre i trehytta, gå på stylter og male. Her skal man ikke bare se, men delta!

Adresse: Norsk Barnemuseum, Sølvbergg. 2, Stavanger.

Badeland

Havanna Badeland i Sandnes, halvannen mil fra Stavanger, er et av Nord-Europas største innendørs badeland med et areal på 7.000 kvadratmeter, fordelt på fem plan. Her er sklier både for de helt minste og de større, det er fossefall, bølgebasseng, fontener, laguner mm. Her er også en rolig avdeling med aldersgrense 18 år; Romerbadet med basseng, kaldkulp, boblebad og badstu. For avslapping på skift for mor og far ...

Adresse: Havanna Bade & Lekeland, Havannasenteret, Hanaveien 17, Sandnes.

Viten

Vitensenteret på Jærmuseet er et opplevelsessenter for familier, barn og unge. Her er det fritt fram for interaktiv deltakelse i å eksperimentere og utforske teknologi og naturvitenskapelige fenomener. Her er poenget å se og røre - ikke bare å se, som det ofte er på museer. Vitensenteret og Jærmuseet ligger på Kvia ved Nærbø, cirka 4 mil sør for Stavanger sentrum.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer